Ladiklilerin desteği gerekiyor

Ladiklilerin desteği gerekiyor
TOKİ Finans Daire Başkanı Ayhan Karaca, "Ladik'teki toplu konut projesinin hayata geçmesi için Ladiklilerin bu projeye sahip çıkması ve desteklemeleri gerekiyor" dedi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ladik Kaymakamı Kadir Perçi, Ladik AK Parti İlçe Başkanı Fikret Baştan, Ladik AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Kamil Yenice ve Ladik Belediye Meclis Üyesi Aslan Koca ile birlikte TOKİ Finans Daire Başkanı Ayhan Karaca'yı ziyaret ettiler. Ladik ilçesinde yapılması planlanan toplu konut projesi ile ilgili olarak gelinen aşamalar ve bundan sonrası içinde neler yapılabileceği hususunda görüş alış verişinde bulunuldu.

BAŞVURULARIN UZATILMASINI İSTEDİK

Ladik Kaymakamı Kadir Perçi, "İlçemiz Hacıalipınarı Mahallesi'nde yaklaşık 35 bin metrekarelik alanda 200 adet konut yapılması için vatandaşlarımızdan alternatifli talepler topluyoruz. Bu amaçla mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantılar yaptık. Broşürler dağıttık. Vatandaşlarımızın özellikle vade uzatılmasına yönelik talepleri olduğunu gördük. 30 Aralık'ta sona eren başvuru sürelerinin uzatılmasını istedik” dedi.

PROJEYE İLGİ BEKLİYORUZ

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Vatandaşlarımızın fiyat ve vade konusundaki taleplerini TOKİ'ye ilettik. Görüşmelerimiz neticesinde vade ve fiyat konusunda yeni bir düzenleme yapılabileceği bilgisini aldık. Ladik'e katma değer katacak bu projeye vatandaşlarımızın ilgi göstermesini bekliyoruz. TOKİ'nin bugüne kadar yurt genelinde yaptığı çalışmalar belli. Vatandaşlarımız güven içerisinde bu projeye iştirak etmelidir" ifadelerini kullandı.

VATANDAŞA SUNUM YAPMAYI PLANLIYORUZ

TOKİ Finans Daire Başkanı Ayhan Karaca, "Ladik'teki toplu konut projesinin hayata geçmesi için Ladiklilerin bu projeye sahip çıkması ve desteklemeleri gerekiyor. Biz idare olarak vade uzatılması ve fiyatların biraz daha aşağıya çekilmesi konusunda bir çalışma yapacağız. Başvuru süresini de uzatacağız. Ayrıca bu ayın sonuna doğru Ladik'e bir ekip göndererek bizatihi vatandaşa doğrudan bir sunum yapmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.