Konuşacak kimse...
BİR KEZ GÖRÜŞTÜK
Samsunspor'dan geçmişe dönük alacağı bulunan Konyasporlu futbolcu Caner Altın, DENGE Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Alacak olduğu
rakamın yönetim tarafından aşağıya çekilmek istendiğini belirten golcü futbolcu, "Bu konuda konuşmak için muhattap bulamıyorum. Alacağım konusunda yönetim ile bir kez görüşmemiz oldu. Bundan sonra Samsunspor'dan hiç bir yöneticimiz görüşme talebinde bulunmadı" dedi.
YAPACAĞIM BİR ŞEY YOK
Alacağı paradan bir kuruş inmeyeceğini bir kez daha kesin bir dille ifade eden Caner, "Yönetime son bir rakam vermiştim. Daha sonra bana geri dönen olmadı. Benim çok fazla yapacağım bir şey yok. Biliyorum yönetiminde sıkıntıları büyük, sorun üstüne sorun yaşıyorlar ama sonuçta bu benim alacağım para. Ve ben kendi hakkımı istiyorum. Samsunspor yönetiminden de bu konuda gerekli özverinin gösterilmesini bekliyorum" dedi.