Koltuk Özkan'a da kalmadı

Koltuk Özkan'a da kalmadı
Samsun'da 4 beldeden 2'sinin birleşmesiyle oluşturulacak 3 yeni ilçe uygulamasından dolayı Merkez İlçe Başkanlıkları'nın fesh edileceği, bu durumda Baykal yanlısı CHP Merkez İlçe Başkanı Hacıbey Özkan'ın hükmünün kalmayacağı kaydedildi

Samsun'da olaylı CHP Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde atılan kafa ne yenen ne de yenilenin işine yaradı. AK Parti'nin Samsun Büyükşehir sınırları içinde 3 ilçe oluşturma kararı partilerin Merkez İlçe Başkanları'nı kara kara düşündürmeye başladı.

Merkez ilçelerin fesh edilecek olması durumunun gündeme gelmesi "Kafacı vekil" manşetleriyle gazetelere taşınan CHP Merkez İlçe Başkanlığı seçimini akla getirdi. Olaylı kongrede CHP Milletvekili Suat Binici, Koç yanlısı aday Engin Abdik'e kafa atmış, "Kafacı vekil" olarak manşetlere taşınmış, seçimi ise Baykal yanlısı Hacıbey Özkan kazanmıştı. AK Parti'nin ilçe konusundaki kararlılığı, "Politikada 1 saat uzun, bir yıl kısadır" sözünü hatırlatarak, "Kafa atmaya değmezmiş. Şimdi Merkez İlçe Başkanı Hacıbey Özkan'a da bu koltuk kalmadı. Politika uğruna kalp gönül kırılmamalı. İnsanlar hizmet yarışında birbiriyle iyi geçinmeli. Siyaset hizmet sanatıdır." dedirtti.

Sezer Sezer