Koltuğa oturunca vatandaşı unutuyorlar
Ne var ki o koltuk insana verdiği vaadleri unutturuyor. Ama biz unutulmak istemiyoruz.'' dediler.
SaatHane Meydanı ve Mecidiye Esnafına Bu gün seçim olsa hangi siyasi partiye oy verirdiniz sorusuna hiç alışık olmadığımız bir parti ismi söyleyerek, Has Parti dediler. İşyerlerinde boş oturan ve müşteri bulmakta sıkıntı çeken esnaf, Türkiye istikrar bekliyor, işsizler iş istiyor. Bizde adalet istiyoruz..Sorunlarımız çok. Ama maalesef her zaman olduğu gibi yine hepsi lafta kalacak değerlendirmesini yaparak bu seferki seçimlerde oyumuz Has Partiye'dir dediler.
Erol Atlı
'OYLARIMIZ HAS PARTİYE'
Bu seçimde beklentimiz daha huzurlu bir seçim geçirmesini diliyoruz. Siyasetçilerden de memleketimizde olumsuz bir şeyler yaşanmamasını burada temeni ediyorum. Buna istinaden şuanki siyasi partilerin liderline bakıyoruz olumsuz laflar çıkıyor. Bizi yönetecek insanların daha derli toplu daha dinç daha dinamik daha güvenilir insanlar olmalısını istiyoruz. Memleketimizde olsun ülkemizde olsun huzurlu ve refah bir ortam sağlamalarını istiyoruz çok bir şeyde istemiyoruz vatandaş olarak. Kentin öne çıkan sorunları insanlarda bu saymakla bitmez. Ulaşım konusundan tutunda temizlik konusuna yani sayamayacağım bir çok sorun var. Bugün seçim olsa hiç düşünmeden Has Partiye oyumu atarım.
Mehmet Ali Polat
OYLARIMIZIN KARŞILIĞINI VERSİNLER'
Öncelikle ülkemizi iyi bir yerlere getirmelerini bekliyoruz. İşte Avrupa diyoruz, insan hakları diyoruz. Ama ülkemiz ne Avrupa statüsüne geliyor, nede insan hakları hakkı var. Hırsızlar, gaspcılar, dışarıda kol geziyor çalışan insanlarda cezaevinde yatıyor. Öncelikle insanların insan gibi yaşayacak bir hak vermelerini istiyoruz. Benim kanatim ve düşüncelerim milletvekilleri için bu. Eğer Avrupa statüsünde yaşamak istiyorsak, onlar gibi yaşamak hak verilmesini istiyoruz Milletvekillerine de gelince ben koltuğun başında otururum, bir iş yapmamım anlamı yok diye bakıyorlar. Biz onları seçtiysek onlarda bizim vermiş olduğumuz oyların karşılığını versinler. Meclise gidiyorlarsa çalışsınlar ülkemiz en iyi yerlere gelsin. Yani Türkiye dediklerinde insanlar esas duruşda baksınlar. İstediğimiz bugün seçim olsa oyumuz Has Parti'ye
Ali FISTIK
FAYDALI OLMAYACAKLARSA GELMESİNLER
Ya seçimle ilğili kim sağlıklı olacaksa onu isterin onların gelmesini isteriz. Yani bu milletin başına gelip ve faydalı olmayacaksa hiç gelmesin. Kim yararlın olacaksa onu isteriz açıkcası yani. İş alanımız durgun ekonomi düzeltmesini isteriz çevre pilanlamasının düzenlemesini isteriz. Bizim iş sıkıntılarımız var yok değil, onun aşılmasını isteriz. Bir Samsunlu olarak, Samsun'un teşvik alması çünkü sanayicilerimizin rekabet şansı kalmıyor.Oylarımız Has Partiyedir.
Bekir DURAN
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.