Köktaş, Ziraat Odası Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Köktaş, Ziraat Odası Başkanlığı'nı ziyaret etti.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü'yü ziyaret ederek Oda'nın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Can ve Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri'nin de katıldığı ziyarette konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "IPARD Programı ile Avrupa Birliği tarafından ülkemize sağlanan kırsal kalkınma desteğinden çiftçimizin ve üreticimizin faydalanmasını sağlayarak ülkemizin tarım da iyi noktalara gelmesinin önünü açtık" dedi.

AK Parti'nin iktidara geldiğinde tarıma verilen desteklerin tümünün kaldırıldığını hatırlatan Milletvekili Köktaş, "İktidara geldiğimiz günden bugüne kadar çiftçimize ve üreticimize yönelik uyguladığımız tarım politikalarımız ile sadece Samsun'a son 13 yılda 1,2 milyar TL'lik nakit hibe desteği verildi. Bu sadece ilimizde verilen hibe desteğidir. Mazot desteği ilk kez AK Parti iktidarında başlamıştır.  Yine üretimi teşvik edici, prim destekleri, tohum ve fidan, tarımsal sigorta, toprak analizi, kırsal kalkınma ve daha birçok destekler hayat buldu. Tarımsal kredilerde olan faizler düşürüldü, tarımın birçok alanında üreticilere sıfır faizli krediler sağlandı. Üretimden hasada, işlemeden satışa her aşamada çiftçimizi ve üreticimizi desteklemeye devam edeceğiz." diye konuştu.  

Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü'de nazik ziyaretinden ötürü AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.