Koç, Kavakta...
Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç, beraberindeki İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ömer Okuyucu, Fuat Akaltun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sabri Hoşoğlu, Kavak İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamit İyigün ile birlikte Kaymakam Kenan Eskin'i makamında ziyaret etti.
OKUL ÖNCESİ EĞTİM ÖNEMLİ
Kaymakam Eskin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okul öncesi eğitimin önemine işaret etti. Eskin, bu çağdaki çocukların okul öncesi eğitimden yararlanmaları için gereken tüm girişimde bulunulacağını söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sabri Hoşoğlu, ilçe merkez ve köylerindeki okullar ve eğitimdeki sorunlar hakkında bilgi verdi.
OKULLAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
Kavak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ile Yaşardoğu İlköğretim Okulu ve Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Koç, okul yöneticilerinden okullar ve öğrencilerin başarı oranları hakkında bilgi aldı. Öğrenci başarı oranının oldukça düşük olduğunu söyleyen Koç, başarı oranının artırılması için yapılması gerekenleri anlattı. Samsun il merkezine gidiş geliş yapan öğretmenlerin durumuna da değinen Koç, bu öğretmenlerin de alacağı tedbirlerle öğrenci başarı oranının artırabileceğini söyledi.