Koç: CHP'de Doğdum CHP'de Öleceğim
Samsun'da teşekkür turlarına devam eden CHP'li Haluk Koç, CHP Bafra İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Parti binası girişinde İlçe Başkanı Şevki Yılmaz ve partililer tarafından karşılanan Koç, daha sonra partililerle bir araya geldi. Toplantıda yaptığı konuşmada, CHP'de doğduğunu ve CHP'de öleceğini vurgulayan Koç, "Kurultay süresince bana göstermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu süreçte hiç kimseye kırgın ve kızgın değilim. Hiç kimseyle küskünlüğüm yok. Herkes düşüncesini ifade
etmiştir. Siyaset olarak bir çizgi seçilmiştir, ben saygıyla karşılıyorum ve sizlerin de saygıyla karşılamasını istiyorum. Siyaset uzun bir yol, bir günlük süreç değil. Bu yolda, mayınlar, dikenli teller, yokuş yol kimi zaman da düz yol çıkar. Önemli olan hedefe varmaktır. Bu hedef benim bireysel hedefim değildir. Bu hedef Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere gösterdiği çağdaş ve sosyal adaletiyle bütün kurumlarıyla ilerici aydınlık bir Türkiye hedefidir. Bu hedefe hep birlikte yürümeye devam edeceğiz.
Yaşanılanlar geride kalmıştır. Sizlerden kimseye kızgınlık küskünlük beslememenizi istiyorum. Haluk Koç olarak hemşehrilerimden talebim budur. Cumhuriyet Halk Parti'li doğdum ve öyle öleceğim. Ayrıca CHP'nin Türkiye'ye lazım olduğu kadar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da lazım olduğunu belirtmek isterim. Çünkü CHP olmayınca bağımsızlık ve demokraside olmaz" diye konuştu.