'Koç aday olamaz'

'Koç aday olamaz'
CHP Samsun Milletvekili Suat Binici, Nisan ayı içerisindeki kurultayda Genel Başkan adayı Haluk Koç'un, adaylık için gereken 244 imzaya ulaşamayacağını söyledi

CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıkladıktan sonra Türkiye genelindeki gezilerini sürdüren CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç'un, kurultayda aday olması için gerekli olan 244 imzayı yakalayamayacağını ileri sürdü.
Binici, şöyle dedi: "Benim şahsi düşüncem, sayın Haluk Koç'un kurultayda aday olabilmek için gerekli imzayı toplayamayacağı yönündedir. Bu kurultaydan Genel Başkanımız Deniz Baykal, zaferle ayrılacaktır. Türkiye genelinde Samsun, Sivas, Manisa ve Edirne haricinde, Koç'un kazandığı il yoktur. Bu durum da kurultaya yansıyacaktır. Kurultayın sonunda da kim kazanırsa kazansın, herkes görevini yapmaya devam edecektir. Neticede parti içi bir mücadele sözkonusudur"


Miraç Öztürk
--------------