Kivi Host en çok tercih edilen hosting firması

Kivi Host en çok tercih edilen hosting firması
Kivi Host ülkemizde en çok tercih edilen ve gün içerisinde en çok tıklanan hosting firmaları arasında yer almaktadır. Kivi Host müşterilerinin verilerin güvenliğini sanal ve fiziksel ortam başta olmak üzere her açıdan sağlamaktadır.

Kivi Host ülkemizde en çok tercih edilen ve gün içerisinde en çok tıklanan hosting firmaları arasında yer almaktadır. Kivi Host müşterilerinin verilerin güvenliğini sanal ve fiziksel ortam başta olmak üzere her açıdan sağlamaktadır. Kivi Host kurumsal hosting hizmetleri verdiği gibi hizmeti de vermektedir. Kivi Host’un web hosting sistemi ile internet sitemize yüklediğiniz verilerin kaybolmadan saklanmasına ve büyük alanlarda muhafaza edilmesine imkan verebilirsiniz. Aynı zamanda Kivi Host web hosting hizmetleri noktasında sizlere birden fazla paket imkanı da sunmaktadır. Bu paketler ile web hosting hizmeti satın aldığınız zaman ücretsiz olarak SSL paketlerinden de faydalanabilirsiniz. 

Web hosting paketlerinde SSD disk kullanılır

Kivi Host tarafından sunulan web hosting paketlerinde son derece hızlılık ifade eden SSD disklerin kullanılmış olması kalite açısından büyük bir önem arz eder. Bilindiği gibi SSD diskler; bilgisayarların kolay açılıp kapanmalarına, dinamikleşmelerine olanak sağlayan ve bilgisayarlara hız kazandıran disklerdir. Aynı zamanda web hosting hizmetlerinde kullanılıyor olmaları da verilerin hızlı depolanmasına ve güvenli bir şekilde korunmasını olanak sağlamaktadır. Web hosting hizmetlerinde farklı paketler ve farklı fiyat seçenekleri mevcuttur. Bu fiyat seçenekleri sahip olduğunuz alanın ya da olmak istediğimiz alanın boyutuna göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca web hosting ile tamamen ücretsiz olarak e-mail hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Kaynak:

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.