Kimsesiz yaşlı adam az daha donacaktı
Alaçam ilçesi Etyemez Köyü mevkiinde karayolu kenarında gece geç saatlerde bir kişinin hareketsiz yattığını ve soğuktan donma tehlikesi geçirdiğini gören vatandaşlar, ambulans çağırdı.Sağlık görevlileri, karayolu kenarında donma tehlikesi geçiren yaşlı adamı ambulansa alarak, Alaçam Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede gerekli kontrolleri yapıldıktan sonra kendi isteği ile taburcu edildi.
VATANDAŞ SAHİP ÇIKTI
Soğuk gecelerde sokakta yaşamaya devam eden Nail Bıyıklı, (75) vatandaşlar tarafından ikna edilerek hastaneye götürüldü. Alaçam Devlet Hastanesine yatırılan yaşlı adam tedavi altına alındı.
İlçe sakinleri, Nail Bıyıklı, adını ''Çatır'' olarak bildikleri yaşlı adamın yıllardır kimseye zarar vermeden tek başına sokaklarda yanlız yaşadığını, hiçbir kurum ve kimseden yardım almadan çöp bidonlarından yiyecek toplayıp beslendiğini, elbise ve iç çamaşırlarını yıkamadan aynı kıyafetlerini giyerek yaşamaya devam ettiğini söyledi.
HUZUREVİNE YERLEŞTİRİLSİN
Alaçamlılar, kimsesiz ve tek başına sokaklarda yaşayan Nail Bıyıklı'nın sıcak bir yuvada sağlıklı yaşaması için yetkililerden huzurevine yerleştirilmesini istediler.
DENGE/ALAÇAM
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.