Kimse Yok mu Derneği kahvaltıda bir araya geldi

Kimse Yok mu Derneği kahvaltıda bir araya geldi
Kimse Yok mu Derneği Samsun Şubesi, İsrail saldırıları neticesinde büyük bir yıkıma uğrayan Gazze için toplam 70 bin TL tutarında yardımda bulundu

Kimse Yok mu Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu ve üyeleri dün bir kahvaltı düzenleyerek faaliyetler, ileriye dönük çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Kahvaltı'da Samsun Kimse Yok mu Derneği Başkanı Cemil Başbay ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşilyurt'ta hazır bulunurken, konuşma yapan Başbay, düzenlenen kermes ve yardım kampanyaları kapsamında toplam 70 bin TL'lik gıda, eşya ve ilaç gibi yardımların Gazze halkına ulaştırıldığını söyledi.

YARDIMLARIN ARKASI GELECEK
Bölgede bulunan halkın yardımlara ihtiyaç duyduğunun altını çizen Başbay, bu kapsamda yardım kampanyalarının ilerleyen günlerde de devam edeceğini söyledi. Filistinlilerin halan daha bir çok şeyden mağrum olduğunu ifade eden Başbay, şunları söyledi; “Bu programda sadece kahvaltı yapmak değil, geriye dönük olarak yapılan işlerin durum değerlendirmesini ve gelecekte yapacağımız projelerimizi de değerli gönüllülerimizle paylaşmak amacıyla yapılmıştır. İçerisinde bulunduğumuz dönemde İsrail'in Filistin'e yapmış olduğu saldırılarda çoğu çocuk, yaşlı ve kadınlar olmak üzere bir çok kardeşimiz öldürülmüştür. Biz de bu saldırılara duyarsız kalmamak adına başlattığımız yardım kampanyalarına tüm hızıyla devam ediyoruz.”
Konuşmasının ardından Başbay, dernek üyelerine çalışmalarından dolayı birer plaket vererek çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

Mihriban KOÇAKER