KİLİDİ FLASH BELLEK ÇÖZECEK
HERŞEY BELLEKTE SAKLI
Büyükşehir Belediyesi Makina İkmal ve Onarım Daire Başkanlığı'nda depo memuru olarak çalışan Mehmet T 'nin Cumhuriyet Savcısına verdiği ifade ve soruşturma dosyasında Büyükşehir Belediyesi'nde en üst düzey görevliler ile ilgili ortaya konulan büyük yolsuzluk iddiaları ve yapılan usülsüzlükleri mezardan çıkan flash belleğin aydınlatacağı iddia edildi.
DEHŞET İDDİALAR VAR
Cumhuriyet Savcılığı'na ifade veren Mehmet T'nin sahte faturalarla yapılan ödemelerden, yapılmamış işlerden, yapılmış gibi gösterilerek yapılan ödemelere belediyede çalışan üst düzey görevlilerin yaptırdıkları özel inşaatlarının ödemelerini belediyeye ödemelerine varıncaya kadar dehşet iddialar yer alıyor.
ÖRTBAS EDİYORLAR
Mehmet T. savcıya verdiği ifade de alınan malzemelerin tutarlarından kesilen faturaların hangi firmalar tarafından kesildiklerine kadar belediyede bu işlere göz yuman, ortak olan hatta şikayetleri örtbas eden tüm isimleri açıkca ortaya koyarken, aynı zamanda bir dedektif gibi çalışarak gizli kamera görüntülerinden, ses kayıtlarına kadar yapılan bu işleri mezardan çıkarılan flash bellekte belgelendirdiğini söylemişti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.