Kendilerine düşen görevi çok iyi yaptılar

Kendilerine düşen görevi çok iyi yaptılar
Yılport Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, "Baştan beri, 'Birlikte başaracağız' diyorduk. Sağ olsunlar, hem deplasmanda hem de iç sahada kendilerine düşen görevi çok iyi yaptılar." dedi.

Teknik direktör Markus Gisdol'un gelmesiyle oynanan güzel oyunun taraftarı daha da ateşlediğini dile getiren Soykan, şunları kaydetti: "Taraftarımız bu sene kötü başlamamıza rağmen takımlarına desteğini, umutlarını hiçbir zaman bırakmadı. İlk 7 maçta 1 puan almamıza rağmen tüm deplasmanlara, tüm iç saha maçlarına geldiler. Birlikteliğimizi, beraberliğimizi hiç bozmadık. Markus Gisdol hocanın gelmesiyle seyirciyi ateşleyen, umutlandıran bir takım oyunu oldu. Taraftarımız bize 12. adam desteğini çok ciddi şekilde verdi. İç saha maçlarında aldığımız puanlara çok büyük etkileyici, patlayıcı güç olarak arkamızda durdular. Baştan beri, 'Birlikte başaracağız' diyorduk. Sağ olsunlar, hem deplasmanda hem de iç sahada kendilerine düşen görevi çok iyi yaptılar. Ligde kalmamızda çok büyük rol sahibi oldular."

aa-20240518-34606069-34606066-yilport-samsunspor-corendon-alanyaspor.jpg

"11 yılın hasretini sahaya yansıttılar"
Samsunspor'un büyük bir camia ve futbol kültürü bulunan bir şehir olduğuna işaret eden Soykan, bunu her maçta hissettiklerini vurguladı. Futbolu seven bir taraftar kitleleri bulunduğuna dikkati çeken Soykan, "Zaten Süper Lig'e özlem vardı. 11 yılın hasreti vardı. Bu hasreti sahaya yansıttılar. Taraftarımız takıma gerekli anlarda gerekli desteği verdi. Geriye düştüğümüz, sıkıntı yaşadığımız zamanlarda da hiçbir şekilde takıma negatif etki yaratmadılar. 90. dakikalardan sonra da aldığımız puanlar var. Onda da çok büyük etkileri var." ifadelerini kullandı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.