Kefeli: Pes!
Türkiye'nin çok kritik bir süreçten geçtiğini ifade eden Demokrat Parti (DP) Samsun İl Başkanı Feraye Keleşoğlu Kefeli, "Bugün vatandaşımız işsiz, emeklimiz, memurumuz kendilerine reva görülen yüzde 4'lük zammın şokunu yaşıyor, sadece ve sadece günde 3 liralık et koyabiliyor sofrasına. Zamlar almış başını gidiyor, hakkını aramak isteyen işçiler, şoförler, öğrenciler.. ne yazık ki coplanabiliyor, dayak yiyebiliyor, hakimler-savcılar görüşüne, kılık kıyafetine bakılarak fişleniyor. Restoranlarda çocukların nüfus kağıtları baskınla kontrol ediliyor. Yani ülkemizde vatandaşımızın bunlar gibi dünya kadar sıkıntısı var. Ancak hepsini bir tarafa koyup, bugün birlik-beraberliğimize, Vatan-Toprak bütünlüğümüze yönelik önceden tehdit dediğimiz, bugünse tehlike halini alan bölücü faaliyetleri bir gözümüzün önünden geçirmeliyiz" dedi.
ÜLKENİN TEMELİNE MAYIN DÖŞÜYORLAR
Kefeli, "Terör ülkemizde tam 26 yıl önce başladı. 25 yıl teröristler bombaladı, yaktı, yıktı, öldürdü. Bugün 26. yılda bir arada yaşama irademizi ve kardeşliğimizi öldürüyorlar. Teröristler 25 yıl sınırlarımıza, yollarımıza mayın döşediler, bugün 26. yıl da Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerine mayın döşüyorlar.
SİLAH YERİNE SİYASETİ KULLANIYORLAR
25 yıl köyler basıldı, yakıldı, ateşe verildi. Bugün ülkemizi toptan ateş hattına çekmeye çalışıyorlar. Önceden silah kullanıyorlardı, şimdi siyaseti. Güya eylemsizlikmiş! 25 yıl eylemle yapamadıklarını, iktidarın basiretsizliği, taviz karlığıyla, 26. yılda eylemsizlikle başarıyorlar. Pes!" dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.