Kaynak seferberliği

Kaynak seferberliği
Kırmızı-Beyazlı futbolculara ve personele maaşlarını ödemek isteyen Samsunspor'da kaynak arayışları hummalı bir şekilde sürüyor.

Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif, şuana dek kaynak arayışı konusunda bir çözüm bulamadıklarını ancak bugün herşeyin netlik kazanacağını söyledi


PARA ARANIYOR

Samsunspor'da para arayışları hız kazandı. Orduspor maçı öncesi Kırmızı-Beyazlı yönetim, futbolcuların primlerini ve personel maaşlarını ödemek için adeta seferberlik ilan etti. Dün yoğun bir telefon görüşmesi yapan Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif, kaynak bulmak için hummalı bir şekilde çalışmaların devam ettiğini söyledi.

BUGÜN NETLİK KAZANIR

Orduspor maçı öncesi futbolculara ve personele maaşlarını ödeyerek moral vermek istediklerini ve bu konuda yoğun çaba sarfettiklerini kaydeden Yönetim Kurulu Üyesi Kosif, "Dünkü çalışma neticesinde bir çözüm bulamadık. Ancak arayışlarımıza bugün de devam edeceğiz. Para arayışımız bugün netlik kazanır. Emre İSHAK