Kaymakam Akıldan iade-i ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:
Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli'yi makamında ziyaret etti.
Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Kaymakam Akıl, Sayın Başkanım Temmuz ayında bizi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletmişti. Bende kendisine iadeyi ziyaret de bulundum. dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kefeli de Ayvacık İlçemizin çok önemli bir turizm potansiyeli var. Çeşitli nedenlerden dolayı, maalesef günümüze kadar bu potansiyel değerlendirilemedi. Ancak inşası devam eden Çarşamba-Ayvacık yolu tamamlandığında, çok büyük engellerden birisi kalkmış olacak. Turizm master planında Ayvacık'a önemli derece de yer verildi. Saklı Cennet diye nitelendirilen bu coğrafyayı yatırımcıların değerlendireceklerine inanıyorum dedi.
BÖLGE ve İLÇELER
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.