Kardeş eli değdi
KARDEŞ ELİ PROJESİ hakkında Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Okul Müdürü Ahmet Gencay bir açıklama yaptı.
Gencay,''Kardeş Okul Projesi kapsamında. Bafra İlçesine bağlı Müstecep İlköğretim Okuluna düzenlenen uygulama gezisinde Okulun bazı ihtiyaçları Kardeş Eli Ekibi tarafından giderildi. Bu ihtiyaçlar öğrencilerin Saç bakımı ve kesimi, elektrik bakım ve onarım, pencere ve kapıların onarımı şeklinde yapılarak giderilmeye çalışılmış. Bu çalışmada Okulumuz öğrencileri görev almışlardır. .Uygulama çalışmalarına, Müdür Yardımcısı İshak Katipoğlu, Öğretmenler Vedat Nalbantoğlu, Tuncay Sel, Nihat Torun nezaretinde Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri katılmışlardır.
Projenin adı ve içeriğine uygun olarak Kardeş Eli nin sıcaklığı çalışmalarda gözlenmiş olup ve samimi bir havada cereyan etmiş, Okul öğrencileri, öğretmenleri ve yönetim çalışmalardan son derece memnun kalmışlardır. Bu bağlamda150 öğrencinin saç kesimi ve bakımı, okulun elektrik, kapı ve pencerelerinin onarımı yapılmıştır. Benzer çalışmalara İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi İlçemiz ve Yöremizin diğer okullarında da devam edecektir. ''dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.