Kaldırım; “Her kesimi kucakladık”

Kaldırım; “Her kesimi kucakladık”
Seçim çalışmaları kapsamında dolmuş şoförleri ile bir araya gelen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, her kesimdenden insanı kucaklayan bir anlayışla hizmet verdiklerini ifade etti

Samsun 2 Nolu Dolmuş Hattı Derneğini ziyaret eden Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, burada dernek başkanı Ahmet Kabadayı ve dolmuş şoförleri ile bir araya geldi. Gazi Belediyesinde son 5 yıla damgasını vuran çalışmalar yaptıklarını belirten Kaldırım, önümüzdeki 5 yılda da İlkadım İlçesinde aynı hizmet aşkını sürdüreceklerini belirterek dolmuşçulardan destek istedi. Samsun'un her geçen gün büyüyen ve gelişen yapısı içerisinde en önemli noktalardan birinin de dolmuşlar olduğunu belirten Kaldırım, “Göreve geldiğimiz günden itibaren halkımızın her kesimiyle olduğu gibi dolmuşçularımızla da sık sık bir araya geldik. Sorunlarını dinledik, projelerimizin hayata geçmesi aşamasında fikirlerini aldık. Her gün binlerce hemşerimizi güven içerisinde taşımak için çalışan dolmuşçularımızdan aldığımız destek bizleri son derece memnun etti. Önümüzdeki dönem de kendileriyle birlik içerisinde olmaya ve İlkadım İlçesinin değişimi ve gelişimi için el ele olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

GÜMÜŞHANELİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Samsun 2 Nolu Dolmuş Hattı Derneği ziyaretinin ardından Gümüşhaneliler ve Gümüşhane'yi Sevenler Hizmet Vakfı'nı ziyaret eden Kaldırım, burada kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara büyük bir rekorun eşiğinde olduklarını belirterek, “Hizmet eşitliğinin sağlanması adına attığımız adımları herkes çok iyi biliyor. Gazi Beldesinde yaşayan tüm vatandaşlarımızı kucaklayan hizmet anlayışımızı şimdi İlkadım İlçesine taşıyoruz. Seçimlerden yana en ufak bir kaygımız yok ama biz büyük bir rekorla yolumuza devam etmek istiyoruz. Seçimi zaten kazanacaklar, benim oyuma ihtiyacı yok diye düşünmeyin. 29 Mart 2009 Pazar günü sandıklarda bululalım. Akşam saatlerinde rekor mutluluğunu hep beraber yaşayalım” dedi.

“TERCİHİMİZ HİZMETTEN YANA OLACAK”
Gümüşhaneliler ve Gümüşhane'yi Sevenler Hizmet Vakfı Başkanı Dr. Abdullah Taşkın, Gazi Belediyesinde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Kaldırım'a teşekkür ederken yaklaşan seçimler öncesi başarılar diledi. Vakıf olarak tercihlerini hep hizmetten yana kullandıklarına dikkat çeken Taşkın, Süleyman Kaldırım'ın hizmetlerinin de sıkı takipçisi olduklarını ve beğeniyle takip ettiklerini belirtti.