KAHVALTIDA BULUŞTULAR

KAHVALTIDA BULUŞTULAR
SAMSUN BEM-BİR-SEN AİLESİ SABAH KAHVALTISINDA BULUŞTULAR..

SAMSUN BEM-BİR-SEN Yeni Hizmet binasında Şube Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe ve İşyeri Temsilcilerinin katılımı ile kahvaltıda buluştular.

Başkan Nurettin Sever konuşmasının başında, 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikası Kanunu ve Başbakanlığın 1999/44 Sayılı Genelgesinde temsilciler, Kurumlarında üye kaydetmeye, Sendikal amaçlar doğrultusunda toplantı yapmaya, Kurum yöneticileri ile diyaloga girerek kamuda verimliliğin artırılması için görüş ve önerilerde bulunmaya, Yasalarımız, Tüzüğümüz ve Yönetim kurulu tarafından kendilerine verilen tüm görevleri yerine getirmekle görevlendirilmiş kişilerdir dedi.

 

Başkan Sever, Sosyal Denge Sözleşmesi gibi kazanımları elde ederek üyelerimize refah artışı sağlandı.. ayrıca her üyemize 25.000 TL. Ferdi kaza Sigortası ve 10.000 TL.lik Hayat Sigortası, Hastaneler ve Alışveriş merkezleri ile yapılan indirim anlaşmaları yapılarak üyelerimize kazanım elde edildi, İtfaiye personeline önemli kazanımlar elde ettik. SDS lerin 2017 yılı sonuna kadar uzatılmasını sağladık. Zabıta ve İtfaiye çalışanlarının özel hizmet tazminatı 5 puan artırıldı. Performans ikramiyelerinin artışı sağlandı. Şef kadrolarında bulunanların dereceleri itibarı ile ek ödeme oranı 7 puan artırıldı. Emeklilik bağlanma oranlarında 15 er puan artış yapılarak tüm emekli memurlarımıza 120 TL ye yakın artış sağlandı. Emekli ikramiyelerinde çalışma yılına bağlı olarak en az 3.00.00 TL den başlayan artışlar sağlandı. Bem-Bir-Sen olarak sendikal alanda çığır açmaya devam edeceğiz diyen Başkan Sever, yeni hizmet binamızda temsilcilerimiz ile Ayda bir toplanarak sendikal gelişmeler doğrultusunda yaptığımız çalışmaları değerlendirerek faaliyetlerimize hız vereceğiz dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.