Kaftan hediye etti
TEŞEKKÜR ETTİ
İl Genel Meclis Üyesi Ali Yiğit'inde eşlik ettiği ziyarette Ayvacık-Çarşamba ve Ayvacık-Taşova arası bağlantı yollarının son durumları hakkında bilgi alan belediye başkanı Mustafa Belur, Karayolları Bölge Müdürü Çobanoğlu'nun da yakından takip ettiği Ayvacık bölgesindeki karayolları çalışmaları için bölge müdürüne teşekkür etti.
MÜJDE VERDİÇobanoğlu, Ayvacık-Taşova yolunun önümüzdeki hafta ihaleyi alan müteahhit firmayla birlikte başlangıç töreni yapılacağının müjdesini verdi. Ayrıca Çarşamba-Ayvacık arasındaki yolda da iyileştirme çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Çobanoğlu, çalışmaların aralıksız devam deceğini söyledi.
KAFTAN HEDİYE ETTİ
Belediye Başkanı Mustafa Belur, bölge müdürü Arif Çobanoğlu'na anlamı oldukça büyük olan, Osmanlı imparatorluğunda başarılı devlet adamlarına ve sultanlara ödül olarak verilen el yapımı kaftanı hediye ederek hizmetlerine karşı Ayvacık halkının şükranlarını iletti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.