Kadınlar toplum için önemli
ziyaret etti. Samsun TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Canik Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi Yeşim Kıyıcı'nın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Osman Genç, tarlada çalışırken tiyatrocu olan kadınları tebrik etti
CANİK KADINLARI ÖNEMSİYOR
Canik Belediyesi olarak kadınlara önem verdiklerini ve kadınlar için önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Başkan Genç, "Kadınlarımız toplum için çok önemli. Çünkü olar bizlerin anaları, çocuklarımızın anneleri, eşlerimiz. Kadınlarımız ne kadar bilinçli ve eğitimli olursa bir toplum o kadar sağlam olur. Biz de bu yönde kadınlarımızın eğitimi için çalışmalar yapıyoruz. 8 Mart Kadınlar Kültürevi bayanlarımızın hizmetinde. Ayrıca düzenlediğimiz kurslarla kadınlarımızı hem eğitiyoruz hem de onlara meslek öğretiyoruz" dedi.
BAŞKAN GENÇ'E TEŞEKKÜR
Tarlada çalışan kadınları biraraya getirerek tiyatrocu yapan Ümmiye Koçak da, "Biz kadınlarımızın sesini duyurmak amacıyla böyle bir yola çıktık. İlk başlarda kadınlarımız zorluklarla karşılaştı, toplum yadırgadı, eşleri izin vermedi. Ancak şimdi herkes bizi takdir ediyor. Önemli bir başarıya imza attığımızı düşünüyorum. Kadınlara verdiği destekten dolayı da sayın Başkan Osman Genç'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.
HEM PANEL HEM TİYATRO
Canik Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Canik Kültür Merkezi'nde bugün saat 13.30'da düzenlenecek olan "Kadın ve Kentlilik Bilinci" konulu paneli Ondokuz Mayıs Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Kentleşme ve Çevre Sorunları Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mutlu sunacak. Panelinin ardından Ümmiye Koçak Tiyatro Grubu "Hamlet Hamit" oyununu sahneleyecek.
DENGE/GÜNCEL
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.