Kaçamağın sonucu cezaevi oldu
Samsun'da internetten anlaştığı 22 yaşındaki E.A.'nın evine giden ve aralarında çıkan anlaşmazlık sonucu kadını darp edip cep telefonunu aldığı ileri sürülen genç, şikayet üzerine çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay İlkadım İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre eskortluk yapan ve internetten müşteri bulan E.A., Koray T. ile 150 TL'ye anlaşarak evine çağırdı. Eve gelince genç kızla bir kez ilişkiye giren Koray T. bir süre sonra tekrar cinsel ilişkiye girmek istedi. Ancak E.A., bu teklifi kabul etmedi. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Koray T. iddiaya göre E.A.'yı tokatladı. Daha sonra da parasını geri istedi. Alamayınca da genç kızın cep telefonunu alarak gitti.
ŞİKAYET ÜZERİNE TUTUKLANDI
Şikayet üzerine yakalanan ve gözaltına alınan şüpheli E.A. ile cinsel ilişkiye girmediğini belirterek, "Sadece oral seks yaptı. Ben de cinsel ilişkiye girmek istedim. İki kez için anlaşmıştık. Paramı geri isteyince de tartışma çıktı. cep telefonunu almadım" dedi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Koray T. tutuklandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.