Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Tanıtımı yapıldı

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Tanıtımı yapıldı
Havza 25 Mayıs Anadolu Lisesi de kariyer günleri meslek tanıtımı günü etkinliğinde Havza İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Havza Anadolu Lisesinde öğrenim gören 12. sınıf öğrencilerine Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi tanıtımı yapıldı.

Lise son sınıf öğrencilerine yönelik çeşitli meslek gruplarını tanıtılması amacı ile düzenlenen etkinlikte İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak ve 9.Jandarma Trafik Tim Komutanı Kıdemli Üstçavuş Şükrü Önal tarafından öğrencilere Jandarma Sahil Güvenlik Akademisinin Kuruluşu, ⁠Jandarmanın Tarihçesi, ⁠Jandarmanın Vizyonu, ⁠Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi subay ve astsubay temin süreci ile ⁠Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi akademik eğitim süreci ve sosyal yaşam alanları hakkında bilgilendirme yapılarak Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinin tanıtımı ve sunum yapıldı.

j1.jpg

Öğrencilere kariyer planlaması konusunda etkinlikler düzenlediklerini belirten okul müdürü Mahmut Bektaş, “Etkinlikler kapsamında toplumun her kesiminden meslek sahiplerini öğrencilerimiz ile bir araya getiriyoruz. Öğrencilerimizin en büyük problemlerinden bir tanesi meslekler ile ilgili tercihlerde bulunmalarıdır. Öğrencilerimizin daha iyi bir kariyer planlamalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.