Jandarma personeliyle bir araya geldi

Jandarma personeliyle bir araya geldi
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Gökçepınar Mahallesi’nde düzenlenen programda jandarma personeliyle bir araya geldi.

Programa Canik Kaymakamı Şeref Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Zengin, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu de katıldı. Gökçepınar Jandarma Karakolu’nda gerçekleştirilen kahvaltı programında, güvenlik güçleriyle bir araya gelen Başkan Sandıkçı, jandarma personelinin ilçenin huzur ve güvenliği için özveriyle görev yaptığını vurguladı.

jandarma-1.jpg

Programda karşılıklı sohbet edilirken, güvenlik hizmetleri ve sahadaki çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Sandıkçı, görevlerini büyük bir fedakârlıkla sürdüren jandarma personeline teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

jandarma-3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.