Jandarma Havacılık Tırı turlara devam ediyor

Jandarma Havacılık Tırı turlara devam ediyor
İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Jandarma Havacılık Başkanlığı’nın etkinlik ve faaliyetlerine ilişkin tanıtım ve lisanslı ürünlerinin satışını yapan, özel olarak hazırlanan 'JHV-STORE' tırı Türkiye genelinde çalışmalarına devam ediyor.

Gençlere jandarma havacılığının tanıtılması, sevdirilmesi ve özendirilmesi ile lisanslı ürünlerinin satışını yapmak üzere yola çıkan 'JHV STORE' tırı yurt genelinde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsam 'JHV STORE' tırı, 6-7-8 Haziran tarihlerinde Samsun Terme Meydanı'nda faaliyet gösterecek.

jhv-2.jpg

Bu kapsamda yapılacak faaliyetler ise "Jandarma Genel Komutanlığı tanıtımı ve faaliyetleri, Jandarma Havacılık Başkanlığı tanıtımı ve faaliyetleri, Jandarma Asayiş Vakfı tanıtımı ve faaliyetleri ve Jandarma Havacılık Store lisanslı ürünlerinin satışı olarak belirtildi. Yapılan açıklamada, "Personel alımları ile alakalı detaylı bilgileri www.jandarma.gov.tr sitesinden takip edebilirsiniz.

jhv-3.jpg

Etkinlik tırından elde edilen gelirin belirli kısmı ayni ve nakdi olarak Jandarma Asayiş Vakfı kuruluşu olan JAVDES A.Ş.‘ye aktarılmaktadır. Ülkemizin göz bebeği ve 50 yılını aşkın süredir göklerimizin yılmaz bekçileri Jandarma Havacılık etkinlik tırını sizlerin de ziyaret etmesini ve halkımızı da sizlerin vasıtası ile bilgilendirmenizi rica ederiz." ifadelerine yer verildi. Ürünlere daha detaylı ulaşılabilecek adresler ise "www.joakstore.com" ve "www.jhv-store.com" olarak açıklandı. Ayrıca araçta bulunan sivil personel, ürünlerin tanıtımı ve satışı ile yetkili olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.