İzgören, SAMGİAD'ın konuğu oldu

İzgören, SAMGİAD'ın konuğu oldu
İzgören Akademi Kurucusu yazar Ahmet Şerif İzgören, Samsun Genç İş İnsanları Derneği'nin (SAMGİAD) konuğu oldu.

SAMGİAD liderlik, takım çalışması, yönetim ve iletişim alanında yurt içi ve yurt dışında çok sayıda seminer vermiş, bu konularda Türk ve yabancı birçok kuruluşa, eğitim ve danışmanlık hizmeti veren İzgören Akademi Kurucusu yazar Ahmet Şerif İzgören'i konuk etti. SAMGİAD Matematik Okulu'nu dernek çalışma ofisini gezen yazar Ahmet Şerif İzgören, SAMGİAD Matematik Okulu'na katkı sağlamak adına elinden gelen desteği vereceğini ifade etti. Gün sonunda SAMGİAD üyeleri ve davetlilerle bir araya gelen Ahmet Şerif İzgören, 'Takım Çalışması' başlığında seminer verdi.

img-6880-1200x800.jpg

Anemon Otel'de gerçekleşen seminerin açılış konuşmasını SAMGİAD Başkanı Aytekin Demir, seminere katılan üyelere ve davetlilere teşekkür ederek, ''SAMGİAD olarak üyelerimize katkı sağlamak adına ekonomist, eğitimci, yazar, akademisyen gibi misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Alanının en iyilerinden olan yazar Ahmet Şerif İzgören hocamızı sizlerle buluşturduk. SAMGİAD bir yandan büyürken, diğer yandan da hayata geçirdiği etkinlik ve faaliyetlerle, üyelerine, şehrine ve ülkesine faydalı olmak için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor'' dedi.

img-6890-1200x800.jpg

Ardından yazar Ahmet Şerif İzgören 'Takım Çalışması' başlığında seminer verdi. Seminerin sonunda SAMGİAD Başkanı Aytekin Demir, Ahmet Şerif İzgören'e Samsunspor forması ve Atatürk'ün Samsun'a çıktığı Bandırma Vapuru'nun maketini sundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.