İYİ Parti güçlü şekilde hazırlanacak

İYİ Parti güçlü şekilde hazırlanacak
İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı İmren Nilay Tüfekci, tüm teşkilatlar ile Anadolu'ya inerek, 2028 seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlanacaklarını açıkladı.

Samsun'a gelen İmren Nilay Tüfekci, Atakum ilçesinde Kurupelit Marina sahasında yapılacak yeni yat limanı projesi ile ilgili ÇED toplantısına katıldı. Tüfekci ardından basın mensupları ile biraraya gelerek, İYİ Parti'nin yapılan genel kurultayı sonrası ve 2028 seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yerel seçimin ardından İYİ Parti'de kurultay yapıldığını kaydeden İmren Nilay Tüfekci, "Yeni kadrolar ve teşkilatlarla 2028 seçimlerine hazırlık çalışmalarını hızlı bir şekilde başlatacağız. Teşkilatlarımızı güçlendirecek ve 2028 seçimi öncesi Anadolu turuna çıkarak il il, ilçe ilçe halkımız ile buluşarak ülkemiz için politikalarımızı anlatacağız" dedi.

img-20240605-wa0003.jpg

Samsun'u İYİ Parti olarak önemsediklerini ve Samsun'da güçlü olmak istediklerini de kaydeden İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı İmren Nilay Tüfekci, bu nedenle Samsun'da Tüfekci Vakfı'nı kuracaklarını ve eğitim ile ilgili öğrencilere burs çalışmaları yapacaklarına da dikkati çekti. Toplantıda hazır bulunan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy'da İmren Nilay Tüfekci gibi güler yüzlü bir siyasetçiyi ülkeye ve Samsun'a kazandırdıklarını vurgulayarak "Önümüzdeki seçimlerde Türk siyasetinin İYİ Parti’ye ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.