İstifa etti, İlkadım'a adaylığını açıkladı

İstifa etti, İlkadım'a adaylığını açıkladı
AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, görevinden istifa ederek İlkadım Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

2020 yılından bu yana AK Parti İlkadım İlçe Başkanı olan Dursun Mücahit Erbin, AK Parti'den İlkadım Belediye Başkan aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

c1a5e9f8-6b1e-4305-9002-13f1fa6aa03a.jpeg

Erbin, AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığında yaptığı açıklamasında, "Yüksek Seçim Kurulu'nun siyasi parti ilçe başkanlarının aday adaylığı için belirlemiş olduğu son istifa günü olan bugün itibariyle, Ocak 2020 tarihinden bugüne kadar şan, şeref ve gurur ile yürütmüş olduğum İlkadım İlçe Başkanlığı görevimden, İlkadım Belediye Başkanı aday adaylığı süreci nedeniyle, yapılan istişareler sonucu il başkanımızın ve genel merkezimizin oluru ve onayları ile istifa etmiş bulunuyorum. Önümüzdeki belediye başkanlığı aday adaylığı sürecimizin partimiz, İlkadım ve bizler için hayırlı olmasını diliyorum. Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımdan ve aziz İlkadımlılardan haklarını helal etmelerini rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.