İsmail YK Samsunluları coşturdu

İsmail YK Samsunluları coşturdu
Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kutlukent beldesinde belediye tarafından düzenlenen 10. Kültür ve Doğa Festivali'nde sahne alan İsmail YK konserinde izdiham yaşandı.

Kutlekent Belediyesi tarafından bu yıl 10.'su düzenlenen Kültür ve Doğa Festivali, ünlü sanatçılar Bengü ve İsmail YK'nın sahne aldığı halk konseri ile sona erdi. Konsere, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Kutlukent Belediye Başkanı Hayati Tekin ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlk olarak sahne alan ünlü sanatçı Bengü, söylediği şarkılarla Samsunluları mest etti. İsmail YK sahne alacağı sırada yoğun bir izdiham yaşandı. Yapılan uyarılara rağmen sahne alanının çevresini boşaltmayan vatandaşlar ile
görevliler arasında zaman zaman arbede yaşandı.


HAYRANLARI İZDİHAM YARATTI
İsmail YK'nın konserinin başlamasıyla festival alanındaki coşku arttı. Ünlü şarkıcı sevilen hareketli parçalarını ardı ardına seslendirirken, kendisini yakından görmek isteyen hayranları ile zabıta ekipleri ve diğer görevliler zor anlar yaşadı. İsmail YK Samsunlulara unutulmaz bir gece yaşattı. Kutlukent Belediye Başkanı Hayati Tekin, ünlü sanatçılar Bengü ve İsmail YK'ya kendi isimleri yazılı, 55 numaralı Samsunspor forması hediye etti.
Konserde düzenlenen havai fişek gösterileri geceye renk kattı.