İlkadım’dan sağlıklı yaşama destek

İlkadım’dan sağlıklı yaşama destek
İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, halkı spora teşvik etmek, vatandaşın sağlıklı ve formda kalabilmesi için parklara fitness aletleri yerleştiriyor

Vatandaşların spor yapabilmesi için parklara kondisyon aletleri yerleştiren İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fatih Mahallesi Fatih Parkı ile Kökçüoğlu mahallesi Mehmet Akif Ersoy Parkı'na kondisyon aletlerini monte etti. İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Aladdin Er; “Yaz mevsiminde yapmış olduğumuz çalışmalardan bir tanesi de parklarımıza, yeşil alanlarımızın ve koşu yollarımızın bulunduğu alanlara spor ve kondisyon aletleri monte etmektir. Satın alma yoluyla temin ettiğimiz bu aletleri Fatih Mahallesi Fatih Parkı ile Kökçüoğlu Mahallesi'ndeki Mehmet Akif Ersoy Parkı'mıza spor kondisyon aletlerimizi yerleştirdik. Vatandaşlarımızın rahatlıkla spor yapabilmesi için kondisyon aletlerimizi ilçemizdeki diğer yeşil alanlarımıza ve parklarımıza monte edeceğiz. Yaz mevsimindeki çalışmalarımız çoğunlukla bu şekildeki devam edecektir.”diye konuştu.
Vatandaşları spora teşvik etmek amacıyla bu yönde çalışmalar yaptıklarını söyleyen Er, “ Kondisyon aletlerinin vatandaştan toplanan vergilerle alındığını belirterek, Halkımız kondisyon aletlerini kullanırken daha duyarlı davranmalarını, spor faaliyetlerini fitness aletlerine zarar vermeden yürütmelerini istiyorum.” dedi.