İlkadım'da temizlik seferberliği başladı

İlkadım'da temizlik seferberliği başladı
İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tertemiz bir İlkadım için günlük temizlik faaliyetlerine aksatmadan devam ediyor.

Tertemiz bir İlkadım için gece gündüz demeden ilçede özverili bir çalışma sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri; periyodik olarak çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynerlerin etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması, yabani ot temizliği çalışmalarının yanı sıra tüm mahallelerde detaylı temizlik çalışması yapıyor.

temizlik-2.jpg

Bu kapsamda; mahallelerde cadde, sokak ve kaldırımların süpürülüp yıkanırken, çöp konteynerleri de düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Yapılan çalışmalar ise mahalle sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.

temizlik-1.jpg

İlkadımlıların memnuniyetini ve huzurunu sağlayabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin ekiplerin çalıştıklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Ekiplerimiz yıkama işlemlerini düzenli olarak yapıyor. Amacımız vatandaşlarımızı bilinçsiz atılan çöplerden dolayı oluşan kokudan ve toz oluşumundan korumak. İlkadım’ın emekçileri, ilçe sakinlerinin sağlığı ve huzuru için yaz mevsiminde de yıkama ve çöp toplama işlemlerine ekiplerimiz daha fazla hassasiyet gösterecek. İlçe halkımızın da temiz bir İlkadım için gereken özeni göstereceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

temizlik-3.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum