İlkadım'da eksik çok

İlkadım'da eksik çok
Samsun'da kendisini uyaran polise mukavemette bulunan bir kişi polis tarafından gözaltına alındı

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Samsun'da adaylar arasındaki rekabet artarken, MHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, İlkadım İlçesi'ne hizmet edilmediğini ifade etti


MHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş Samsun'da Yerel seçimlerin çok heyecanlı geçeceğini söyledi. Demirtaş "İlkadım'da birçok eksiklerin var olması burada yaşayan vatandaşlarımız için doğru değildir. Özellikle işsiz olan gençlerimize yönelik faliyetler genişletilmeli gençlerimizin önü açılmalıdır. Ayrıca okuyan ve KPSS'ye hazırlanan ögrencilerimize de bu kapsamda konulara ilişkin olarak dersler verilmelidir'' dedi.

VATANDAŞLARIMIZ KANDIRILMASIN
Geçmiş dönemlerde belediyeler tarafından yanlış hizmetler yapıldığını ve bu yapılan hizmetlerin de vatandaşlara hiç bir faydasının olmadığını iddia eden Demirtaş ''Herkes adaylık zamanlarında vatandaşlarımıza bazı vaatlerde bulunmakta ve hiç biri bu vaatlerini yerine getirmemektedir. Ben ve ekipim olarak yakında açıklayacak olduğumuz projelerimizle beraber sadece yapabileceğimiz işlerin sözünü vereceğiz'' şeklinde konuştu.

Adem ERDOĞAN