İlkadım güzel günleri hak ediyor

İlkadım güzel günleri hak ediyor
İhsan Kurnaz, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, aday adaylığı çalışmaları kapsamında İlyasköy Mahallesi ve Ağabali caddesi esnafları ile bir araya geldi.

YİNE GURURLANDIK, YİNE ONURLANDIK
AK Parti İlkadım Kurucu İlçe Başkanı ve İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, aday adaylığı çalışmalarına devam ediyor. Zİyaretler kapsamında İlyasköy Mahallesi ve Ağabali Caddesi esnafları ile buluşan İhsan Kurnaz, "Düşüncelerimizi dinleyerek bizi bağrına basan, her zaman olduğu gibi bu süreçte de şahsımıza destek veren İlkadımlı esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bugün yine, mensubu olduğumuz siyasi harekete olan güvenlerini ifade ederek, bizlere; çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculukta başarılar dileyen, destek veren kardeşlerimizle bir araya geldik. Gördüğümüz manzara karşısında yine gururlandık, yine onurlandık. Herkes çok teşekkür ediyorum. İlkadım güzel günleri hak ediyor" diye konuştu.

KARARLILIKLA ÇALIŞMALARA DEVAM
ihsan Kurnaz şunları kaydetti: "Bugün yine ekip arkadaşlarımızla birlikte Samsun'un ve İlkadım'ın güzide mahallelerinden İlyasköy Mahallesi'ni ve akabinde Ağabali Caddesi'ni gezdik. Esnaf karedeşlerimizle ve vatandaşlarımızla bir araya geldik, onlara düşüncelerimizi aktardık. Sağ olsunlar, hepsi destek verdiler, yanımızda olduklarını ifade ettiler. Bu tür karşılamalar bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Çalışma azmimizi daha da kuvvetlendiriyor. Bu kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum