İlk antrenmanlarına çıktılar

İlk antrenmanlarına çıktılar
Samsunspor’un yeni transferleri İrfan Can Eğribayat ve Yalçın Kayan, kırmızı-beyazlı formayla ilk antrenmanlarına çıktı.

Samsunspor’un yeni transferleri İrfan Can Eğribayat ve Yalçın Kayan, kırmızı-beyazlı formayla ilk antrenmanlarına çıktı. Takımla birlikte sahaya çıkan iki futbolcu da çalışmalara uyumları ve istekli görüntüleriyle dikkat çekti.

ilk-2.jpg

Teknik heyet yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda İrfan Can Eğribayat ve Yalçın Kayan’ın performansı yakından takip edilirken, yeni transferlerin kısa sürede takıma adapte olmaları bekleniyor. Samsunspor’da yeni transferlerin katılımıyla birlikte antrenman temposu artarken, kırmızı-beyazlı ekip lig ve kupa hedefleri doğrultusunda hazırlıklarını sürdürdü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.