İlahi Sanatçısı Abdurrahman Önül

İlahi Sanatçısı Abdurrahman Önül
İlahi sanatçısı, söz yazarı ve besteci olan Abdurrahman Önül 1973 senesinde Bayburt’ta doğdu.İlk ve orta öğretimini burada tamamladıktan sonra lise eğitimini almak için İstanbul’a gitti.

İlahi sanatçısı, söz yazarı ve besteci olan 1973 senesinde Bayburt’ta doğdu.İlk ve orta öğretimini burada tamamladıktan sonra lise eğitimini almak için İstanbul’a gitti. İstanbul Fatih İmam Hatip lisesini başarılı bir şekilde bitirdi. Küçüklükten beri merak ve ilgi duyduğu müziğe yöneldi. Zaten var olan yeteneklerini aldığı özel kurs ve eğitimlerle iyice geliştiren Abdurrahman Önül aynı zamanda birçok enstrüman çalmayı da öğrendi. Sizlerde sosyal medya hesaplarından, kendine ait web sitesinden ve telefon numaralarından kurabilirsiniz.

İlahi Müzik Ve Abdurrahman Önül

Aldığı müzik eğitiminin ardından kendi ilahilerini yazan ve besteleyen sanatçı 1990 senesinde ilk albümü olan Yalvar Allah’a albümünü çıkardı. Dinleyiciler tarafından çok beğenilerek ve severek dinlenen Abdurrahman Önül kısa sürede gönüllere girmeyi başardı. Bugün son albümü olan Kırmız Güller ile yine dni müzik severlerin kalbine dokunmayı başarmıştır. Türk İlahi müziği denilince ilk akla gelen isimlerden olmayı başardı. Âlemlere Rahmet, Kutsal Şehir Medine, Sana geldim gibi birçok ünlü ve insanı derinden etkileyen ilahileri vardır. Abdurrahman Önül menajer aracılığıyla iletişim kurabilir. Özel davet, mevlit gibi özel günlerde kendisine ulaşabilirsiniz.

 

abdurrahmanonul.com.tr adresine giriş yaparak kendisi hakkında daha detaylı olarak bilgi edinebilirsiniz. Tüm albümlerine göz atarak yapmış olduğu müziği daha yakından tanıyabilirsiniz. Katılmış olduğu etkinlikler ve organizasyonlara göz atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.