İL YÖNETİMİNİ NEDEN SORGULAMIYOR?

İL YÖNETİMİNİ NEDEN SORGULAMIYOR?
Samsunahaber isimli internet sitesinin Genel Yayın Yönetmeni ve AK Parti Samsun İl Yönetiminde Başkan Yardımcısı olan İsmail Şen, Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'i...

Paralel Yapıya dönük söylemleri olmadığı için eleştirirken, İl Yönetiminde Paralel yapıya karşı somut bir atak göstermeyenleri neden sorgulamadığı ise bilinmiyor.

VEKİL DEMİR'İ ELEŞTİRMİŞTİ
AK Parti Samsun İl yönetiminde İl Başkan Yardımcısı olan İsmail Şen'in, Genel Yayın Yönetmeni olduğu Samsunahaber isimli internet sitesi geçtiğimiz günlerde yaptığı bir haber ile partilileride şoke ederken, AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'i Fethullah Gülen cemaatine dönük söylemleri olmadığı için eleştiren haber sitesi 'Vekil danışmanından mı korkuyor' diye haber yapmıştı.

ŞEN KİMDEN KORKUYOR?
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'in, ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerini haberleştiren Samsunahaber İsimli haber sitesi, habere attığı başlıkta ise 'Cemal Yılmaz Demir Paralel Yapıya Neden Ses Etmiyor?'ifadeleri kullandı. Vekil Demir'in Danışmanından mı korktuğunu sorgulayan haber sitesinin sahibi İsmail Şen'in, İl yönetiminde ki Paralel yapıya dönük söylemleri olmayanları neden haberleştiremediği ise 'İsmail Şen Kimden Korkuyor?' dedirtti.


İL YÖNETİMİ NEDEN SORGULANMIYOR?
Kendi partisinin vekilini elinde somut belge olmadan Paralel Yapıyı eleştirmemekle suçlayan internet sitesinin Genel Yayın Yönetmeni ve AK Parti İl Yönetiminde İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan İsmail Şen'in, Paralel yapının hukuk bürolarıyla iş yapan, AK Parti İl Yönetiminde Paralel yapıya karşı somut bir atak göstermeyenleri, kendi haber sitesinde neden sorgulayamadığı ise bilinmiyor. Adem Çiçek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum