İL BAŞKANI OLSUN
İhsan Kurnaz'ın yeniden başkan seçildiği İlkadım İlçe Başkanlığı seçimlerinde Kurnaz'ın delege listesinde yer alan bir isim oldukça fazla dikkat çekti. Büyükşehir Belediyesi'nde yasal olmayan yollarla Zabıta Dairesi Başkanlığı'nı yürüttüğü iddia edilen Yusuf İpoğlu Kurnaz'ın listesinde delege olarak yer aldı. Yaşanan bu durum ise partilileri isyan ettirdi. Karanlık bir geçmişe sahip olan İpoğlu'nun Kurnaz tarafından delege yapılmasına anlam veremediklerini belirten partililer,''İpoğlu madem bu kadar iyi bir adam o zaman ihsan Kurnaz onu il başkanı yapsın dediler.
DYP'DE DAHİ KENDİNE YER BULAMAMIŞTI
Yusuf İpoğlu'nun geçmişteki yanlış işleri nedeniyle DYP'de dahi kendisine yer bulamadığı ve bu yüzden partisinde herhangi bir görev alamadığı ifade edilirken böyle şaibeli bir kişinin Ak Parti gibi güçlü bir partide il delegesi yapılması utanç vesilesi olarak değerlendirildi. Geçmişi karanlık ve şaibeli işlerle dolu olan birisinin İhsan Kurnaz'ın listesinden il delegesi seçilmesi hem ihsan Kurnaz'a hem de il başkanı Osman Çetinkaya'ya Ak partililerden tepki seli oluşmasına neden oldu.
ARKASINDA YUSUF ZİYA YILMAZ MI VAR?
Yususf ipoğlu'nun Ak parti il delegesi yapılmasının arkasında çalışmakta olduğu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın başında bulunan Yusuf Ziya Yılmaz'ın olduğu iddia edilirken Yılmaz'ın kendi yanlış işlerini İpoğlu üzerinden yürüttüğü için ona olan vefa borcunu bu şekilde ödediği konuşuluyor. İl ve İlçe Başkanlarının bu duruma sessiz kalmaları ise düşündürdü.
Sevda TEMİZ
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.