İKTİDAR DUVARA ÇARPTI

İKTİDAR DUVARA ÇARPTI
Milliyetçi Hareket Partisi Ladik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Mustafa Yıldızdoğan konserine ilgi büyük oldu. Konser öncesi konuşma yapan MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, "İktidar duvara çarptı" dedi


Malazgirt Zaferi ve Sultan Alparslan Gazi'yi Anma Şenlikleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Ladik İlçe Başkanlığı konser düzenledi. Ladik Belediye Meydanı'nda yapılan konsere MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, ilçe başkanları ve MHP'li belediye başkanları katıldı.

MEYDAN DOLDU TAŞTI

'Türkiye' şarkısıyla ünlenen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın verdiği konsere Ladik halkı da büyük ilgi gösterdi. Ladik Cumhuriyet Meydanı'nda sığmayan halk çareyi meydanın etrafındaki işyerlerinin ve çay bahçelerine gitmekte buldu. Geç saatlere kadar süren konserde Ladikliler doyasıya eğlendiler. Gece yapılan plaket töreni ve teşekkür konuşmalarının ardından sona erdi.

DUVARA ÇARPTILAR

Organizasyonu düzenleyen Ladik İlçe Teşkilatı'na teşekkür eden MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, "Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bu dönemde bu organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ediyorum. Devletimizin hangi noktaya geldiğini maalesef ibretle izliyoruz. Bunun için MHP'nin iktidar olması lazım. Milletin dini inançlarını sömürerek iktidar olanlar da artık duvara çarptı" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.