İkiz’den gerçek belediyecilik vurgusu

İkiz’den gerçek belediyecilik vurgusu
Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz, gerçek ve ayakları yere basan belediyecilik anlayışı hizmet etme için yola çıktıklarını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında gündüz etabında Hecinli, Yeşilalan, Çelikalan, Belalan ve Çakıralan mahallelerini ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, gece etabında ise ilçe merkezinde Yeni Mahallede hane ziyareti gerçekleştirdi. İkiz’e, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Ömür Gül, Hasan Kaya, İlhami Oğuz, Kadir Can Şenkal, Ak Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler eşlik etti.

mi2.jpg

Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, gerçek ve ayakları yere basan belediyecilik anlayışı hizmet etme için yola çıktıkların, 15 yıllık görev yaptığı süre boyunca Havza merkezde alt yapı sorununu çözdüklerini, yollar, parklar, bahçeler, doğalgaz çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden İkiz sözlerine şunları ekledi: "Avrupa usulü yollarla, parklarıyla bahçeleriyle Havza altyapısını 15 yılda tamamladı. 81 mahallemizde eksikliklerimiz var. Önümüzdeki 5 yılda bu eksiklikleri gidereceğiz. Mehmetçik Meydanı'nı da altı otopark olacak şekilde Samsun merkezdeki Cumhuriyet Meydanı gibi yapılacak. Havza şehir merkezinden geçen Tersakan ve Hacıosman ırmağımız var. Bunların ıslahlarıyla ilgili çalışmaları 20 yıl önce başlatmıştık. Sebahattin Özdemir bey de devam ettirdi. Önemli ilerlemeler kaydedildi. Önümüzdeki 5 yılda yapılacak çalışmayla hem sel ve taşkınları önlenecek hem de etrafı güzelleştirilecek. Havza şehir merkezi galericilerle, traktör satıcılarıyla dolu. Önümüzdeki 5 yıl hedefimiz şehir merkezindeki galericileri tek bir yere toplamak. Sokak hayvanları Türkiye'nin en büyük sorunu. Samsun Büyükşehir Belediyemizle birlikte çalışma yaparak hayvan barınma merkezleri kuracağız. Güçlü ve gerçek belediyecilik için 31 Mart günü Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Halit Doğan’a, Havza Belediye Başkan Adayı olarak şahsıma ve belediye meclis üyesi adaylarımız için desteklerinizi bekliyorum.“ dedi.

mm-3.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.