İkinci yarı tarihleri
TFF'den gelen bu haberle çalışma programlarını yenileyen Samsunspor'da Antrenör Ayhan Bayraktar, "Sezon sonunda hakettiğimiz yerde olacağız. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın" dedi
İDMANLARA DEVAM
Deplasmanlı Bölgesel Ligi'nde kötü bir ilk yarı geçiren Samsunspor, ikinci devreye umutla bakıyor. Devre arası hazırlık çalışmalarına devam eden Kırmızı-Beyazlı ekipte Antrenör Ayhan Bayraktar, sporcularının yükselen form grafiğinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Takım olarak iyi bir çizgi yakaladıklarını ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin Antrenörü Bayraktar, "İkinci devrede herkes çok farklı bir Samsunspor izleyecek" diye konuştu.
BİZE GÜVENEBİLİRSİNİZ
İlk yarıda sergiledikleri kötü imajı düzeltmek adına ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Kırmızı-Beyazlı ekibin Antrenörü Bayraktar, "Çok iyi bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Bu konuda ki avantajımızı ikinci yarıda en iyi şekilde kullanmak için hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Samsunspor, hem oynayacağı futbol hemde alacağı başarılı sonuçlarla o eski başarılı günlerini yakalayacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.