HUZURU BOZAMAYACAKLAR

HUZURU BOZAMAYACAKLAR
Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Trabzonspor Asbaşkanı Şakar ı istirahat ettiği evinde ziyaret etti.



Asbaşkan Şakar'a geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon son yıllarda barışın ve huzurun kenti olmuştur. Bu ortamı bozmak isteyenler asla emellerine ulaşamayacaktır. Suçluların bir an önce bulunarak adalete hesap vermeleri sağlanmalıdır.

Sayın Şakar'a da geçmiş olsun diyorum. Kendisinin bir an önce iyileşip Trabzonspor'umuzun başarılı olması için çalışmalarına devam etmesini diliyorum” dedi.Asbaşkan Şakar da duyarlılığından ötürü Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.