"Hüzün Sahilleri" OMÜ'de

"Hüzün Sahilleri" OMÜ'de
Uzun süredir yapmış olduğu fotoğraf çalışmalarını Samsunlu fotoğraf ve sanatseverlere sunmaya devam eden Emin Özmen , “Hüzün Sahilleri” isimli 10. kişisel fotoğraf sergisi ile tekrar izleyicilerinin karşısına çıkıyor

Bu güne kadar yapmış olduğu bir çok belgesel fotoğraf çalışmasıyla dikkatleri çeken Özmen, bu kez kavramsal bir kurgu fotoğraf çalışması gerçekleştirdi. Çalışmasında öncelikle “Hüzün” kavramını irdelemeye çalışan fotoğrafçı, duygu yüklü fotoğraflar içeren bir çalışma ile karşımızda. Sanatçının 33 fotoğraftan oluşan bu portfolyosu 28 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Atakum Yerleşkesi Eğitim fakültesi sergi salonunda izleyicilere sunulacak.

Daha önce açmış olduğu fotoğraf sergileri ile Samsun'un Kültürel ve Sosyal hareketliliğini artırmayı hedeflemiş olan Özmen, Nisan ayı içerisinde sadece Samsun değil yurtiçi ve yurtdışında bir çok sanatsevere eserlerini sundu. Sanatçının eserleri Nisan ayında Şanlıurfa, Bursa, Samsun ve Almanya'nın Köln şehrinde izleyicileri ile birlikte olmuştu.