Hırslı çalıştılar

Hırslı çalıştılar
Kırmızı-Beyazlılar, pazar günü oynayacakları Mardinspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı tek çalışmayla sürdürdü. Samsunsporlu futbolcuların moralli ve hırslı olmaları dikkat çekti

ÜÇ EKSİK VARDI
Samsunspor'da pazar günü oynanacak Mardinspor karşılaşması hazırlıkları devam ediyor. Günü Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı tek çalışmayla sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte, futbolcuların son derece moralli ve istekli olmaları dikkat çekti. Teknik Direktör Orhan Kapucu'dan izin alan Celil Sağır, kaleci Ercüment ve Ömür'ün katılmadığı çalışma 1,5 saat sürdü.

MORELLER SÜPER
Düz koşu ve 5'e 2 orta oyunu ile başlayan antrenman daha sonra yarım sahada çift kale ile sürdü. Bu bölümde oyuncularını sert bir dille uyaran Teknik Direktör Orhan Kapucu, "Oynadığımız futboldan zevk almalısınız. Kendi aranızda konuşmayı bırakın ve futbolunuza bakın" dedi. Kırmızı-Beyazlılar, idmanın sonunda şut çalışması yaparak çalışmayı noktaladı.