Heyecan olsun diye soymuş!

Heyecan olsun diye soymuş!
ADANA'da 2 arkadaşıyla 4 silahlı soygun gerçekleştirdiği iddiasıyla aranan 19 yaşındaki E. Alğaş yakalandı.

Polise, "Heyecan oluyordu. Hoşuma gitti, ben de yaptım" diye ifade veren Alğaş, mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Son 4 ay içinde Ova, Onur ve Uçak Mahalleleri'nin bulunduğu bölgede 3 market ve bir sigara dağıtım aracı silahlı kişilerce soyuldu. Soygunlarda toplam 15 bin lira çalan 3 şüphelinin kimliği, görgü tanıkları ve bölgedeki güvenlik kameraları kayıtlarının incelenmesi sonucu belirlendi. Bu kişilerden 2'si geçen hafta yakalanırken, diğer şüpheli E.Alğaş kaçmayı başardı. Ancak Alğaş'ın evinin yakınındaki bir tarlada bulunan kulübede saklandığını öğrenen Gasp Büro Amirliği ekipleri, sabah erken saatlerde şüpheliyi yakalamak için operasyon yaptı. Yakalanan E. Alğaş, soygunları itiraf etti. Alğaş verdiği ifadesinde, "Arkadaşlarımla markete sigara getiren aracı soymaya karar vermiştik. Heyecan vericiydi. 7 bin lira aldık, paylaştık. Hoşuma gidince devam ettim" dedi.

İfadesinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen E. Alğaş, nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.