Her şey temiz doğa için

Her şey temiz doğa için
Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Devlet Hastanesi işbirliği ile belediyeye ait 20 dönüm alanda yüzlerce fidanı toprakla buluşturuldu.

Çarşamba Devlet Hastanesi personeli ve ailelerinin katıldığı fidan dikme etkinliğine Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Başhekim Mehmet Dursun Mehel'de aileleriyle birlikte fidan dikti. Kurtahmetli Köyü'nde Belediyeye ait alanda gerçekleşen etkinlikte yaklaşık 200 fidan diken sağlıkçılar ve aileleri tabiatla baş başa olmanın tadını çıkardılar.

“FİDAN DİKEN ELLER AĞAÇ KESMEZ”

Fidan diken ellerin ağaç kesemeyeceğine dikkat çeken Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Belediye olarak ilçe genelinde sürekli ağaçlandırma çalışmaları yapıyoruz. Temiz toplum, temiz çevre, temiz hava" sloganıyla düzenlenen faaliyetlerle halkımızın ağacın önemini anlamasını ve dikmeyi öğrenmesini amaçlıyoruz. Boş alanlar nadasa bırakılmamalı değerlendirilmelidir. Ağaç sevgisinin çocuklarımıza kazandırılması ve küçük yaşlardan itibaren yüreklerine işlenmesinin öneminin farkındayız.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yaşanabilir bir dünya bırakmak için elimizden geleni yapıyoruz.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Etkinliğe katılan personel ve ailelerine teşekkür eden Başhekim Mehel, “Böylesine güzel bir günde belediyemizin bize sağladığı bu imkanla çok hayırlı bir işi gerçekleştirmiş olacağız. Belediye Başkanımız burada yaklaşık 20 dönüm alanda bizlere fidan dikme imkanı sağladı. Kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.