Her şey geleceğimizin teminatı evlatlarımız için

Her şey geleceğimizin teminatı evlatlarımız için
Tekkeköy Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Fahrettin Ulusoy Bilim ve Atölye Evi, bilgi teknolojileri ile donatılmış sınıflarıyla öğrencileri geleceğe daha iyi şartlarda hazırlıyor. Başkan Togar, “Her şey geleceğimizin teminatı evlatlarımız için” dedi.

Bilim ve Teknoloji alanında çeşitli yatırımlar yaparak, öğrencilerin geleceğe daha iyi şartlarda hazırlanmasını sağlayan Tekkeköy Belediyesi, ilçeye kazandırdığı Fahrettin Ulusoy Bilim ve Atölye Evi ile övgü topluyor. Tekkeköy Belediyesi’nin en büyük projelerinden biri olan Fahrettin Ulusoy Bilim ve Atölye Evi, bilgi teknolojileri ile donatılmış sınıflarıyla öğrencileri bilimle donatarak geleceğe hazırlıyor. İlçedeki öğrencilerin uğrak noktası haline gelen Fahrettin Ulusoy Bilim ve Atölye Evi, 3 Boyutlu Eğitim, Robotik Kodlama Eğitimi ve Drama Eğitimi gibi imkanlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

manset-3.jpg

“Her şey evlatlarımız için”
Yaptığı açıklamada, Fahrettin Ulusoy Bilim ve Atölye Evi ile öğrencilerin geleceğe daha iyi şartlarda hazırlanacağını vurgulayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Öğrencilerimizi geleceğe daha iyi şartlarda, bilgi teknolojileri ile donatılmış sınıflarda hazırlamak amacıyla içerisinde tam teşekküllü bir Fen Bilgisi Laboratuvarı bulunan, 3 Boyutlu Eğitim, Robotik Kodlama Eğitimi ve Drama Eğitimi gibi imkanların olduğu Fahrettin Ulusoy Bilim ve Atölye Evi'ni öğrencilerimizin kullanımına kazandırdık. Her şey geleceğimizin teminatı aydınlık yarınlarımızın asıl sahibi evlatlarımız için.” ifadelerini kullandı.

manset.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.