Gücümüzü sokaktan değil milletimizden alıyoruz

Gücümüzü sokaktan değil milletimizden alıyoruz
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkçı, "Siyaset ve siyasi meşruiyet anarşizmden değil milletten güç alınarak yapılır. Biz gücümüzü sokaktan değil milletimizden alıyoruz." dedi.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkçı, basın açıklaması yaptı. Sandıkçı, açıklamasında, "Çarşamba Belediye Meclis toplantıları sonrasında CHP ve YRP İlçe Başkanlarının maksatlı ve çarpıtılmış açıklamalarını hayretle takip etmekteyiz. CHP ve YRP İlçe Başkanlarının birbirine benzeyen ve yakışıksız siyasi üslup içinde AK Partimize ve Meclis Grubumuza yönelik fitne, fırsat ve fayda amaçlı ifadelerini şiddetle reddediyoruz. Öncelikle bilinmelidir ki Aziz Milletimiz ile AK Partimiz ve Cumhurbaşkanımız arasında derin bir gönül bağı mevcuttur. Keza saygıdeğer Çarşambalı hemşehrilerimizin de her daim Cumhurbaşkanımız ve AK Partimize yönelik büyük bir sevgisi ve desteği vardır. YRP İlçe Başkanı bilmelidir ki sadece merhum Necmettin Erbakan’ın siyasi künye ve mirasını tüketmekle Millet-Ümmet davası olmaz, olmuyor. Derdi Milletin derdi-davası olmayanların yegane derdinin AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ibretle görmekteyiz. Esasen Aziz Milletimiz merhum Erbakan’ın da davası olan Din, Devlet, Millet ve Ümmet için, dünya mazlumları için; İç ve dış tüm şer güçlerle canla başla mücadele edenin Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşları olduğunu gayet iyi bilmektedir. YRP İlçe Başkanı ‘önce ahlak ve maneviyat’ diyerek siyaset yaptıklarını dile getirmiş. Sayın Başkan doğrusu ‘fıkra’ gibisiniz. Yerel seçimlerde neredeyse tüm adaylarınızı partimiz kadrolarına göz dikerek, çengel atarak belirlemişsiniz, kalkmış bir de ‘önce ahlak’ diyorsunuz. Hakikaten bizce de önce ahlak, önce ilke. Sayın YRP İlçe Başkanı. fitne amaçlı, yakışıksız ve kötü niyetli olarak “Anti-Dündar Akp Meclis Üyeleri” şeklindeki AK Parti Grubumuza yönelik ‘siyasi ahlak özürlü’ ifadenizi size aynıyla red ve iade ediyoruz. Kaldı ki bu ifade kalıbı Türk siyasetinde tüm şer unsurlarının içinde yer aldığı patolojik hale gelmiş “Anti-Erdoğancılar” olarak bilinmektedir ve bunların kimler olduğunu Yüce Milletimiz gayet iyi bilmekte ve hiç itibar etmemektedir. Haddinizi aşmayın." ifadelerini kullandı.

img-20240609-wa0001.jpg

"Bizim derdimiz Çarşamba'dır"

Sandıkçı, açıklamalarını şöyle tamamladı: "Gelelim CHP İlçe Başkanına. CHP İlçe Başkanının da tıpkı YRP İlçe Başkanı gibi bağımsız Belediye Başkanına ‘arka çıkma’ heyecanı içinde olduğu anlaşılıyor. Öyle ki bu yönde aksiyon-eylem planı bile yapar hale gelmiş gözüküyor. ‘Normalleşme’ diye yola çıkanların Çarşambamızda ‘anormal siyasete’ başvurma çabalarını hayret ve ibretle görmekteyiz. Neymiş, Çarşambalı hemşerilerimiz AK Parti Meclis üyelerimizi protesto etmek için, baskı altına almak için Belediye önüne toplanacaklarmış. Sayın Başkan, siyaset ve siyasi meşruiyet anarşizmden değil Milletten güç alınarak yapılır. Biz gücümüzü sokaktan değil milletimizden alıyoruz. Çarşambalı hemşerilerimiz de büyük bir ekseriyetle Meclis Yönetimini her zaman olduğu gibi yine AK Partimize vermiştir. Bu vesileyle YRP ve CHP İlçe Başkanlarına şunu hatırlatmak isteriz. Çarşamba Belediye Meclisi Çarşambalı hemşehrilerimizin iradeleriyle seçilmiş bir organdır. Meclis toplantıları öncesinde Çarşamba halkınının hizmet ve yararı için Meclis’te görüşülecek konuların şeffaf ve ayrıntılı bir şekilde siyasi parti gruplarıyla paylaşılması, meclisin sevk ve idaresi esnasında adaletli, şeffaf, eşit ve demokratik bir tavır sergilenmesi en büyük beklentimizdir. Çarşamba halkı belediye ile uyumlu bir belediye meclisi, belediye meclisi ile uyumlu bir belediye başkanı, büyükşehir ile uyumlu bir ilçe belediyesi istemektedir ki seçim sonuçları bunun en önemli göstergesidir. AK Parti Belediye Meclis Grubu olarak şehrimizin hayrına olduğuna inandığımız her konuda, her teklifte olumlu bir yaklaşım içerisinde olacağımızı bir kez daha deklare etmek istiyoruz. Bizim derdimiz Çarşamba'dır. Bizim gayemiz Çarşamba'mıza hizmet etmektir. Seçim sonuçlarına göre halkımızın bize verdiği görevi bu anlayışla yapacağımızın bilinmesini isteriz. Diğer taraftan Çarşambaya hizmete odaklanmak yerine devr-i sabık algısı oluşturarak hareket etmek çabası da kimseye bir şey kazandırmayacaktır. Kaldı ki Çarşamba OSB de AK Parti iktidarının Çarşambamıza kazandırdığı en önemli hizmetlerin başında gelmektedir. AK Partimiz Çarşambamıza katma değer katacak hizmetleri dün olduğu gibi bundan sonra da kazandırmaya devam edecektir. Seçim öncesi başlatılan ve kasıtlı olarak oluşturulmaya çalışılan sözde “mağdur” algısının seçimden sonra da YRP ve CHP ilçe baskanlari marifetiyle kasıtlı olarak sürdürülmeye çalışıldığını üzülerek görmekteyiz. YRP ve CHP ilçe başkanlarının yaptıkları talihsiz açıklamalarıda bu algı operasyonunun bir parçasıdır. Çarşambalı hemşerilerimiz yukarıda izah ettiğimiz fitne siyasetinin çarşambaya bir yarar getirmeyeceğini gayet iyi görmekte ve engin sağduyusu ile yaşananları değerlendirmektedir. Biz AK Parti olarak; “işimiz hizmet - gücümüz millet” şiarıyla kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum