Hedefim ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak

Hedefim ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak
Vezirköprülü Türkiye Şampiyonu Kick Boks sporcusu İrem Cansız, Samsunlu gençlere örnek olmaya devam ediyor. Daha önce Türkiye Şampiyonu ünvanı bulunan Cansız, "Hedefim, ay-yıldızlı bayrağımızı uluslararası arenalarda gururla dalgalandırmak." dedi.

Daha önce Mardin Artuklu Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonada Türkiye şampiyonu olan, İstanbul Beylikdüzü Tüyap'ta düzenlenen Dünya Kupası Şampiyonasında ise üst üste ikinci olan başarılı Kick Boks sporcusu İrem Cansız, yeni hedefi için 2024 Dünya Şampiyonasını belirledi.

rem-2.jpeg

Cansız, "İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda iki kez İstanbul üçüncüsü oldum. Hedefimi Türkiye şampiyonluğu olarak belirledim ve bu doğrultuda çok çalıştım. Sonuç olarak Mardin Artuklu Spor Salonu'nda düzenlenen Türkiye Şampiyonluğunu elde ettim. İki kez İstanbul üçüncüsü olduğum rekabeti, İstanbul birincisi olarak tamamladım. İstanbul Beylikdüzü Tüyap'ta düzenlenen Dünya Kupası Şampiyonasına katıldım ve 2022 ve 2023 yıllarında dünya ikincisi oldum. Hedefim, ay-yıldızlı bayrağımızı uluslararası arenalarda gururla dalgalandırmak. Bu doğrultuda, 2024 Dünya Şampiyonasında birinci olmak için antrenmanlarıma devam ediyorum." diye konuştu.

rem-1.jpeg

whatsapp-image-2024-02-13-at-14-24-56.jpeg

rem-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.