Hayatı hızlı bir şekilde normale döndürüyoruz

Hayatı hızlı bir şekilde normale döndürüyoruz
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Hayatı hızlı bir şekilde normale döndürüyoruz” dedi.

Metrekereye yoğun yağışın düştüğü Samsun’da, Büyükşehir Belediyesi ilk dakikalardan itibaren tüm ekip ve ekipmanlarıyla sahada çalışmalarını sürdürüyor.

whatsapp-image-2023-09-03-at-11-38-27-2.jpeg

Samsun Meteoroloji 10.Bölge Müdürlüğü’nden alınan verilere göre kentte son 6 saatte metrekareye 147 kilogram yağış düştü. Kuvvetli sağanağın afete dönüştüğü kentte Samsun Büyükşehir Belediyesi ilk dakikalardan itibaren sahaya inerek, birçok noktaya gerekli müdahalelerde bulundu. Caddelere dolan sular tahliye edildi. Yoğun yağış nedeniyle yamaçlardan gelen çöp ve toprağın tıkadığı mazgal ve kanallara anında müdahalede bulunuldu.

whatsapp-image-2023-09-03-at-11-38-27-1.jpeg

“GEREKLİ MÜDAHALEYİ YAPIYORUZ”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Dünden bu yana yapılan uyarılar vardı. Metrekareye yoğun bir yağış düştü. Ekiplerimizle ilk andan itibaren sahada, gerekli müdahaleleri yapıyoruz. Bu büyük bir afet. Afetin an az hasarla atlatılabilmesi adına tüm gücümüzle sahada olmayı sürdürüyoruz. Çok şükür can kaybımız yok. Hayatı hızlı bir şekilde normale döndürüyoruz.” dedi.

whatsapp-image-2023-09-03-at-11-38-27.jpeg

whatsapp-image-2023-09-03-at-11-38-27-3.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.