Hayali polis olmaktı

Hayali polis olmaktı
Samsun'da, trambolinde zıplarken ölen Şule'nin karnesini annesi aldı

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde, gittiği piknikte trambolinde zıplarken kalbi durarak ölen ortaokul 3'üncü sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Şule Betül Vural'ın karnesini, annesi Reyhan Vural aldı. Ders notlarının tamamı 5 olan kızının takdir, başarı ve onur belgesini de alan anne Reyhan Vural, "Kızım çok başarılı bir öğrenciydi. Polis olmak istiyordu. Nasip olmadı" dedi.
Tekkeköy İlçesi'nde öğretmen ve sınıf arkadaşlarıyla birlikte gittiği yıl sonu pikniğinde, alandaki trambolinde zıplarken kalbi durunca yaşamını yitiren Şule Betül Vural'ın okulundaki karne töreni hüzünlü geçti. Karnesini göremeden yaşamını yitiren Şule Betül'ün öğretmenleri ve arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Genç kızının sırasının üzerine arkadaşları çiçekler bıraktı. Sınıf arkadaşlarının büyük üzüntü yaşaması üzerine okul idaresi tarafından karneleri sabah erkenden verildi.
DUYGULU ANLAR
Şule Betül Vural'ın karnesini alan annesi 38 yaşındaki Reyhan ve babası 40 yaşındaki Burhan Vural, duygulu anlar yaşadı. Bütün ders notları 5 olan kızının karnesini, takdir belgesini, başarı ve onur belgesini alan annesi Reyhan Vural gözyaşlarını tutamadı. Kızının çok başarılı, kibar, terbiyeli bir öğrenci olduğunu söyleyen anne Reyhan Vural, "Kızımın dersleri her zaman çok iyiydi. En son SBS'ye girdi. Sınavının çok iyi geçtiğini söylemişti. Hayali polis olmaktı. Nasip olmadı" dedi.
STRES ATSIN DİYE İZİN VERDİK
3 çocuk babası Burhan Vural kızının çok çalışkan bir öğrenci olduğunu belirterek, "SBS'si de çok iyi geçmişti. Sınav stresini atsın arkadaşlarıyla birlikte gezsin diye pikniğe gitmesine izin vermiştik. Hep polis olmak isterdi. Ömrü yetmedi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.